miercuri, 25 noiembrie 2009

Visul diamantului


Apăru din nou acel personaj, dar cu o aşteptare melancolica …… mantaua sa devenise fără culoare, mâncata de molii si şifonata. In acel loc unde stăteau fixate diamantele erau din contră profund stricate de molii si de alte insecte mai mici.
Priviţi si încercaţi sa înţelegeţi, ne-a spus. Am văzut că cele 10 diamante au devenit molii care rodeau mantaua cu furie. .De aceea diamantul credinţei era subintrodus in somn si lene.
In loc de speranţă era zâmbete urate si cuvinte vulgare.
In loc de iubire, neglijenta in împlinirea lucrurilor lui Dumnezeu. Iubesc si caută interesele proprii, nu ale cele lui Dumnezeu.
In loc de temperanta, lăcomia si cei care au făcut din burta dumnezeul lor.
In loc de munca, somn, beţie, lene, trândăvie.
In loc de ascultare, era o stricăciune larga si profunda.

In loc de castitate, concupiscenţă e o viaţă superba.
In loc de sărăcie, a succedat patul, îmbrăcămintea, băutura si banii.
In loc de premii partea noastră vor fi lucrurile pământeşti
In loc de post, era o stricăciune dar nimic scris.
\Văzând acelea am fost cu toţii înspăimântaţi. In acel moment s-a auzit o voce adâncă cum sa schimbat aspectul ei frumos. Dar în întuneric…am putut zări un tânăr frumos îmbrăcat intr-o haina alba. Cu o înfăţişare maiestoasa, dar dulce si amabila a venit puţin înaintea noastră sin ea-a adresat aceste cuvinte textuale
Slujitori si instrumente a Dumnezeului Atotputernic observaţi si înţelegeţi. Prinde-ti curaj si fiţi tari. Lucrurile pe care le-aţi văzut si ascultat sunt un indemn Dumnezeiesc, care acum este făcut vouă si fraţilor voştri: staţi in alerta si înţelegeţi bine mesajul.
Săgeţile prevăzute rănesc mai puţin si pot fi prevenite. Fiecare cuvănt încredinţat vouă, sa fie argumente ale predicării.
Predicaţi fără sa obosiţi in momentele favorabile si in momentele nefavorabile, Dar ceea ce predicaţi , faceţi voi totdeauna, aşa încât operele voastre sa fie ca lumina , care se transmite fraţilor voştri si fiilor voştri ca tradiţia sigura din generaţie in generaţie.
Fiţi atenţi si înţelegeţi: meditaţia voastră de dimineaţă si seara sa fie despre îndeplinirea Constituţiilor..
Daca v-aţi comportat aşa ajutorul celui Atotputernic nu vă va lipsi niciodată. Ve-ţi fi demni de admiraţi înaintea lumii si îngerilor si atunci Gloria voastră va fi Gloria lui Dumnezeu.
Cei care vor vedea sfârşitul acestui secol si începutul celui nou vor spune despre voi : aceasta e opera lui Dumnezeu si sunt admirabile in ochii noştri. Atunci toţi fraţii voştri si fii voştri vor cânta ” Nu noua Doamne, ci Numelui Tău să-i fie mărire.
Aceste ultime cuvinte au fost cântate. Era vocea celui care a vorbit şi o mulţime de alte voci s-au unit in cântec.
Acest vis a durat întreaga noapte şi dimineaţa m-am găsit epuizat de puteri.
Nu mi-a fost posibil să îmi amintesc tot. Între multe lucruri am putut cu siguranţă să înţeleg că Domnul are cu noi mare milă. Societatea noastră e binecuvântată din Cer, dar El vrea ca noi să facem partea noastră. Relele ameninţate vor fi prevenite dacă noi vom predica despre virtuţi şi despre viciile evidenţiate dacă acele lucruri pe care le predicăm le vom pune in practică şi le vom transmite fraţilor voştri cu o tradiţie practică de acele lucruri pe care le facem şi le vom face.
Am putut sa înţeleg că ne aşteaptă multe spini , multe oboseli, la care vor urma mici alinări.
Maria Ajutorul Creştinilor – Roagă-te pentru noi.